Slender wie ?? Slender You……..!!

wie

Bij het eerste bezoek aan onze Slender You salon vult u de klantenkaart in, waarna ons deskundig opgeleid personeel de klantenkaart met u doorneemt.

Blijkt nu bij het doornemen van de klantenkaart dat u reumatische, rug, wervel en/of gewrichtsklachten etc. heeft dan wordt direct voor u een aangepast schema opgesteld voor het gebruik van onze toestellen.

Twee keer per week ligt u 1 uur (10 minuten per toestel) op de elektromotorisch aangedreven Slender You toestellen, welke na elkaar een bepaald deel van het lichaam activeren: benen, buik, bovendijen, taille, borst, armen etc. afhankelijk van de houdingen op het toestel.

De toestellen nemen het grootste deel van het “werk” over, terwijl de steeds herhalende bewegingen van de toestellen de spiergroepen steviger maken en ook cellulitis afgebroken wordt. Het organisme wordt tevens van extra zuurstof voorzien.

Met andere woorden naast de ontspannende en vitaliserende werking helpt de herhalende “Slender You” gymnastiek u de overtollige centimeters kwijt te raken.

Als het gestelde doel bereikt is begint u met een langdurig programma om het bereikte doel te behouden (1 keer per week).

Met de exclusief door ons ontwikkelde “uitgebreide Slender You methode” kan het slanke, gezonde lichaam van uw dromen waarheid worden zonder moeheid, pijn of ademnood.

In tegendeel, uw lichaam tankt nieuwe energie, extra toegevoegde zuurstof en versnelt de stofwisseling. Snel ziet u er fitter uit en voelt u zich ook beter, zonder pijn of inspanning.

Aan ons Slender You programma kunt u net zo actief of passief deelnemen als u zelf wilt of als uw conditie toestaat.

Natuurlijk, net zoals bij andere vormen van figuurcorrectie, hoort ook bij Slender You verstandig eten en drinken. De toestellen doen 80% van het werk, de rest is uw inzet, ook met verstandig eten en drinken.