Hoe werkt Slender You ?

hoe

Het feit dat regelmatige gymnastiek goed is voor de gezondheid en het figuur is overal bekend en wetenschappelijk bewezen!! Jammer genoeg behoort het tot de menselijke natuur dat men lichamelijke beweging vervelend en lastig vindt.

De grote vorderingen in de huidige technologie hebben onze levenswijze zodanig veranderd dat met de auto, de wasmachine en de stofzuiger onze meeste lichamelijke inspanningen afnemen.

De mechanische bewegingen van onze toestellen versterken de bloedcirculatie van het hart en werken als het ware als een extra pomp.
Door middel van het bloed worden alle belangrijke voedingsstoffen en vooral zuurstof naar alle delen van het lichaam getransporteerd.

Zonder zuurstof kunnen wij niet leven, de longen en o.a. de lever werken als schoonmakers; Afvalstoffen worden uit het bloed gehaald en nieuwe zuurstof toegevoegd.

Waarom verliest u op de toestellen centimeters? De toestellen strekken en buigen de spieren als elastiek, daardoor worden zij steviger en elastischer en zo verliest u omvang = centimeters.

U traint uw spieren zonder uw rug en/of gewrichten te belasten.

Op de toestellen verliest u geen gewicht, als u ook gewicht wilt verliezen hoort hier ook een uitgebalanceerd voedingsprogramma bij.
Immers daar waar zich vet in en rond een spier bevindt moet de lever dit afbreken middels een uitgebalanceerd voedingsprogramma zodat de spier zich weer verder kan verstevigen en verslanken.

De toestellen verbruiken niet genoeg calorieën om gewicht te verliezen.

In onze salon bevelen wij bijvoorbeeld onze klanten aan om ook te gaan wandelen, fietsen of zwemmen. Op de toestellen krijgt u zonder al te veel inspanning toegevoegde spierkracht, door het gelijkmatig aan en ontspannen van de spieren, zogenaamde isometrische oefeningen.

Als kleding is vereist een joggingpak- en/of broek zonder ritsen, scherpe sluitingen ed., een paar sokken en een handdoek, en wij verzoeken U altijd 10 minuten voor aanvang van Uw afgesproken sessie aanwezig te zijn.