Reacties van onze klanten

reacties van klanten

Als je ruim 36 jaar als salon aan het werk bent dan krijg je vele reacties, hieronder volgen er enige;

Mevrouw ten Houten;

Voordat ik in november 1989 begon met slenderen bij Slender You Nederland had ik regelmatig last van duizelingen. Het deskundige personeel heeft toen voor mij een route op de toestellen samengesteld welke hiermee rekening hield.

Na vier weken slenderen had ik geen last meer van duizelingen en tot op de dag van heden is dat zo gebleven.

De heer Vrolijk;

In 1989 ben ik bij Slender You Nederland gaan slenderen met als doel het Ski trainings programma van hun te gaan volgen. Sinds 1989 ga ik fluitend de piste’s op en af zonder enige vorm van spierpijn.

Ieder jaar voor mijn wintersport meld ik mij weer bij Slender You Nederland en neem dan weer 10 sessies, zo geniet ik nog meer van mijn wintersport. Groot gemak vind ik trouwens dat ik bij hun altijd mijn auto direct voor de deur gratis kan parkeren.

Mevrouw Veltkamp;

Al ruim 25 jaar ben ik caissière bij een grote supermarkt, de laatste jaren kreeg ik steeds meer last van mijn schouders en onderrug. Via een vriendin ben ik bij Slender You Nederland terecht gekomen, na de proef sessie dacht ik “ik ga dat eens 10 keer proberen”.

Intussen slender ik al weer ruim  20 jaar bij hun en heb gelukkig geen last meer van mijn schouders en onderrug door hun speciale route, en ook mooi meegenomen “ik ben de nodige centimeters kwijt op die plaatsen waar het maar niet wilde lukken”.

Mevrouw Vonk van Dijk, gepensioneerd arts;

Toen ik 69 jaar oud was en mij eindelijk eens zorgen ging maken over mijn fitheidstoestand, las ik iets over “Slender You”. Toevallig bleek er een Slender You afdeling bij mij in de buurt te zijn. Uit nieuwsgierigheid ging ik er eens langs.

Ik hoorde en zag daar een clubje mensen van verschillende leeftijden op de 6 verschillende banken. Elke bank deed weer iets anders met je lichaam. Het leek de omgekeerde wereld: de banken deden het werk, de mensen volgden vanzelf. Ik ging het proberen en was meteen verkocht.

Ik ben nu 82 en ik doe het nog steeds, tweemaal per week. Het geheim van slenderen ? Je spieren en gewrichten worden er soepel van zonder dat het je vermoeit. Goed voor geest en lichaam ! Gewoon doen dus !

Mevrouw Oomes;

10 jaar lang kom ik nu hier en slender dan ook met veel plezier! Ik deed het niet voor de slanke lijn, maar wilde graag wat soepeler zijn! Op woensdagochtend schijnt de zon onder leiding van Erik en zijn vrouwtje Gonn! Ze staan altijd voor je klaar, ben je in nood dan roep je maar!

Bedankt voor alle goede zorgen van vandaag, maar ook voor morgen! Koop maar iets lekkers bij de koffie of thee, Ik hoop, ik slender nog vele jaren mee!

Mevrouw van der Horst;

Sinds 1984 ben ik gediplomeerd A-verpleegkundige en ben tijdens mijn werk regelmatig door mijn rug gegaan door het buiten je macht tillen en verplaatsen van patiënten. Door mijn controlerend geneesheer ben ik naar Slender You Nederland doorverwezen om daar eens aan mijn rugspieren te gaan werken.

In het begin dacht ik wat moet ik hier nu mee aan? Na de proef sessie besloot ik een paar dagen af te wachten om te zien hoe ik mij zou voelen, het resultaat viel mij alles mee, het buigen en strekken van mijn rug ging toch al iets makkelijker.

Na de eerste 10 sessies ben ik er niet meer mee opgehouden en slender nu al weer 8 jaar tot volle tevredenheid, ik ga niet meer door mijn rug en voel mij stukken fitter en hoef mij niet meer ziek te melden.

Albertine 89 jaar;

Ik ben Albertine 89 jaar en slender al jaren. Daar voel ik mij goed bij en soepel. Al je spieren worden goed doorbloed en daardoor kan ik mij beter bewegen. In coronatijd was Slender You Kijkduin gesloten en ik voelde me stijver  worden. Ik ben blij dat ik nu weer naar Slender You Kijkduin toe kan gaan.  Heb meer energie daardoor gekregen. Voel me weer lekker.
 

Mevrouw Jenny van den Berg;

Ik slender al vanaf 2001, is een  leuke sport, is lekker voor je lichaam en fijn om te doen,
het zijn super leuke mensen Erik en Gonneke, heel gastvrij en belangstellend naar je, na het slenderen
kun je als je wilt altijd een kopje koffie of thee drinken, ik blijf het zolang ik kan doen.
 

Mevrouw Moot;

Hierbij wil ik een fantastisch bericht met jullie lezers even delen. Ik heb dit jaar een zware z.g P.L.I.F. operatie gehad. Dat heeft met de onderrug te maken na een flinke smak die ik vorig jaar hebt gemaakt, 2 van mijn onderste wervels waren in elkaar gezakt. Ook mijn heilig been was helemaal naar binnen gaan staan.

Toen dr. Arts mij aan het opereren was zag hij dat er nog 2 wervels waren ingezakt. Dus die moesten ook weer gerepareerd worden. Na ontzettend veel pijn moest ik gaan revalideren. Na 6 weken kreeg ik weer die vreselijke maar nu andere pijn terug. Dit keer was het mijn rechterheup. Deze was helemaal versleten en er moest een nieuwe heupprothese in. Dit kwam weer door het verkeerde lopen.

Ook na deze operatie moest ik naar de fysio en bewegen. Ik zelf ben er zo’n 10 keer geweest. Het ging wel weer maar ik was niet tevreden. Totdat ik weer mocht gaan slenderen. En na de eerste paar keer moest ik het gaan opbouwen en moest dit beloven aan dr.Arts. Erik is mij toen gaan begeleiden. We begonnen met 4 minuten. Dat voelde zwaar maar ook weer goed.

Nu zit ik 5 banken op 10 minuten en het voelt GREAT. Ik kan uit ervaring zeggen dat slenderen voor je spieren na mijn 2 zware operatie’s een geschenk uit de hemel is. Ik moest voor controle komen bij de dokter en hij stond er versteld van hoe ik liep en in de toekomst zal gaan lopen. Het eerste wat hij vroeg; hoe is dit gebeurd ? Ik zei toen door het slenderen wat ik doe.

Vooral doorgaan met slenderen en ik zie je over een jaartje weer terug. Het doner bod is aan het groeien en de wervels groeien weer mooi aan elkaar. Fantastisch toch. Ik wil hier langs deze weg Erik en Gonneke heel hartelijk bedanken voor hun support. Ik ben er nog niet maar het gaat goed en ik heb er alle vertrouwen in, zo ook mijn neurochirurg dr. Arts

Mevrouw v.d. Kolk;

Is echt een goede manier van bewegen, die altijd kan, ook met rugklachten ed !

En professionele en hulpvaardige eigenaren! 🙂

Mevrouw E. Varenmende;

Bij twijfel gewoon een keer uitproberen! De begeleiding is super.

Gewoon evt. lichamelijke klachten vooraf bespreken. Is niet leeftijd afhankelijk.

Mevrouw Roline Julen;

Na 4 keer merkte ik meteen dat mijn spieren sterker werden. Al drie jaar kan ik vanwege reuma en hartklachten niet gewoon de trap op en af lopen.

Nu loop ik weer op “normale” wijze de trap op. Nog wel op een langzaam tempo, maar ik merk duidelijk verbetering en voel mij energieker. Ben erg blij dat ik hieraan ben begonnen. Goede sfeer en begeleiding.

Mevrouw Frida van “t Hof;

Ik ben blij dat er in Den Haag Slender You Kijkduin is. Ben 74 jaar, altijd sportief geweest en nu Slender ik. Waarom ? Op deze leeftijd gaat alles wat moeilijker. Er zijn 6 banken die zorgen ervoor dat alles soepel blijft en de spieren krijgen een goede doorbloeding. Je voelt je minder stram en dat voelt erg goed. Ik beveel het een ieder aan. Erik en Gonneke begeleiden prima, zij kijken of je goed ligt en zetten dan pas de banken aan. Je hoeft alleen een handdoek mee te nemen en gemakkelijke kleding aan. Als je het gaat doen, veel succes. Ik heb er veel baat bij …………..

Mevrouw Carin Ek;

Toen ik in 1988 het bericht las dat SLENDER YOU startte, heb ik er lang over nagedacht of dit 

misschien een optie was om mijn rugproblemen wat te verbeteren en de pijn wat te verlichten.

In 1989 durfde ik het aan en ben er naar toegestapt voor een gesprek en advies.

Zowel mijn rug als ik hebben er nooit spijt van gehad.

In de loop der jaren zijn de oefeningen voor mijn rug nog wat aangepast waardoor het steeds beter ging. De vriendelijkheid en de kennis die het team steeds liet zien gaf me altijd veel steun.

Na 33 jaar kom ik nog steeds iedere week voor de oefeningen die mijn spieren soepel houden, de gezelligheid en het kopje koffie.

Hartelijk dank aan Erik en Gonneke 

Jolanda van Ettinger;

Op 9 januari 2023 ben ik bij Slender You Kijkduin begonnen. Dat was een hele goede beslissing en ik ben erg blij met hoe ik mij voel na ieder uur op de banken. Je voelt je lekker energiek en dat blijft de hele dag. Heerlijk twee keer per week energie op doen.

Daarnaast is het ook gezellig en sociaal, een luisterend oor voor iedereen. Het voelt heel goed en vertrouwd en dat is belangrijk voor mij.

De reden dat ik met Slender You wilde beginnen is dat ik meer moet bewegen. En de training de banken een goede ondersteuning voor mijn rug zijn. Hiermee hoop ik mijn overgewicht te lijf te gaan, tevens ben ik bezig met een GLI traject.

Ik hoop nog lang door te gaan bij Slender You Kijkduin.

Marianne Zuijderwijk;

Na een heeeele lange tijd heb ik (en mijn schoonzus) het slenderen weer opgepakt omdat ik door vreselijke pijn aan mijn achillespezen niet meer kon sporten. Ik ben nu een aantal weken geweest en heb tot mijn grote vreugde geen zere achillespezen meer. En ook mijn voeten doen geen pijn meer.
Dus u begrijpt wel dat ik een hele dankbare en blije Slender You’er ben.