De exclusieve ontwikkelaars van de uitgebreide Slender You methode!

Slender you methode

Toen wij als een van de eerste salons in Nederland onze salon in 1988 openden, was het voor ons en onze arts niet genoeg om met het bestaande pakket van 8 houdingen voor de 6 toestellen aan de slag te gaan. Er was nog veel meer mogelijk!!

Na een langdurig onderzoek en research in 1988 en 1989 beschikt onze salon over 48 houdingen voor de 6 toestellen; De geboorte van de “Uitgebreide Slender You Methode”.

De exclusief door ons en onze arts ontwikkelde “Uitgebreide Slender You Methode” hebben wij in de loop der jaren steeds verder verfijnd en aangepast. Onze methode wordt nu zowel gebruikt voor het hele lichaam als voor lokale fysiotherapie.

Nu kunnen meer mensen met klachten veilig van onze toestellen gebruik maken. In de medische wereld heeft onze salon een zeer betrouwbare en veilige klank opgebouwd.

Als klanten zich bij ons aanmelden met een combinatie van klachten, welke moeilijker zijn in te passen in een verantwoord gebruik van onze toestellen, dan verwijzen wij deze klanten door naar onze arts.  Onze arts zal na zijn consult een veilige route voor onze toestellen voor u samenstellen. Nu kunnen ook klanten met een combinatie van klachten veilig gebruik maken van onze toestellen.

Wist u dat wij de enige Slender You Salon zijn die met een eigen arts samenwerkt?