Salon eigenaars, wilt u bij ons op cursus?

cursus

Als exclusieve ontwikkelaars van de “Uitgebreide Slender You Methode” kunt u bij ons op cursus komen. Afgelopen 35 jaar hebben wij met grote regelmaat cursussen gegeven aan bestaande en nieuwe salon eigenaren. Hun doel was om zo optimaal mogelijk hun klanten van dienst te kunnen zijn.

Aan de andere kant kunt u van ons geen gratis cursus verwachten daar waar anderen hierin te kort schieten.

Klanten komen vaak met klachten en/of wensen die toch specifieke aanpassingen vereisen van de houdingen op de toestellen, vooral voor de klanten met klachten is het erg belangrijk dat bij het gebruik van onze toestellen de klachten verlicht worden, natuurlijk voor zoverre mogelijk.

Hieronder één van de vele reacties welke wij afgelopen jaren in onze eigen salon mochten ontvangen;

Marianne Moot

Hierbij wil ik een fantastisch bericht met jullie lezers even delen. Ik Marianne Moot heb dit jaar een zware z.g P.L.I.F. operatie gehad. Dat heeft met de onderrug te maken na een flinke smak die ik vorig jaar hebt gemaakt, 2 van mijn onderste wervels waren in elkaar gezakt. Ook mijn heilig been was helemaal naar binnen gaan staan. Toen dr. Arts mij aan het opereren was zag hij dat er nog 2 wervels waren ingezakt.

Dus die moesten ook weer gerepareerd worden. Na ontzettend veel pijn moest ik gaan revalideren. Na 6 weken kreeg ik weer die vreselijke maar nu andere pijn terug. Dit keer was het mijn rechterheup. Deze was helemaal versleten en er moest een nieuwe heupprothese in. Dit kwam weer door het verkeerde lopen. Ook na deze operatie moest ik naar de fysio en bewegen.

Ik zelf ben er zo’n 10 keer geweest. Het ging wel weer maar ik was niet tevreden. Totdat ik weer mocht gaan slenderen. En na de eerste paar keer moest ik het gaan opbouwen en moest dit beloven aan Dr. Arts. Erik is mij toen gaan begeleiden. We begonnen met 4 minuten .Dat voelde zwaar maar ook weer goed. Nu zit ik 5 banken op 10 minuten en het voelt GREAT.

Ik kan uit ervaring zeggen dat slenderen voor je spieren na mijn 2 zware operatie’s een geschenk uit de hemel is. Ik moest voor controle komen bij de dokter en hij stond er versteld van hoe ik liep en in de toekomst ga lopen. Het eerste wat hij zei hoe is dit gebeurd. Ik zei toen door het slenderen wat ik doe.

Vooral doorgaan met slenderen en ik zie je over een jaartje weer terug. Het doner bod is aan het groeien en de wervels groeien weer mooi aan elkaar. Fantastisch toch. Ik wil hier langs deze weg Erik en Gonneke heel hartelijk bedanken voor hun support. Ik ben er nog niet maar het gaat goed en ik heb er alle vertrouwen in ook zo mijn neurochirurg Dr. Arts.

Bovenstaande is een goede reclame voor de salon en geeft tevens aan hoe belangrijk het is alle houdingen goed te kunnen toepassen.

Voor vragen of informatie neemt u gerust contact met ons op!

cursus